Thursday, August 11, 2011

okay pink lah weyh!!

assalamualaikum...!!

hehe, sudah berkurun lamanya hamba tidak mengunjung blog ini,bukan kata mengunjung..menjengah walau sezarah pun tak de.hahaha..kemalasan bermaharajalela di dalam kalbu..

weyh! asal bombastik sangat ayat aku malam nih..gedik lah amalina -.-'..oke oke serious kay!

btw kat sini aku nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK!!

panggggg!!! kena penampor jepon!..lambat benor aku wish ramadan..hee.. maaf ye, ape kan daya..den tak ado maso nak mengapdet blog..ni tengah ada masa dan idea mencurah curah ke ladang gandum! *bak kata cik blog kita cik yuyu ngehh ngeh ngehh!..

nampak something tak masa masuk blog aku ni..nampak?..tak nampak??!! mu buta ke hape??hee, gurau..ce tengok ce tengok! blog gua dah jadi pink beb!! gua tak sangka r der, ala ala perempuan melayu terakhir dah derr! hehe...agak comel..more feminine,sam mcm tuan blog dia yg agak feminine..!

amacam? simple je kan..nak lawa n vogue sangat aku tak mampu, tapi aku orangnye memang suka yg simple dimple gitu! header pun buat kat photoscape je kot..kalau ade sesetengah follower aku mesti perasan yg header aku macam header blog adik aku.. blog adik aku?? carik sendiri ye..hhee..tak pe lah kan, tak salah pun, kami kan family penyayang.hahaha..header kami memang sama tapi idea lain lain meyhh!
masih kekal dengan tagline ''limited edition''..*poyo je.kahkahkah..

kay sampai disini saje class..renung2 kan dan selamat beramal!!-profesor not so ''izy'..hee

habiss♡ ◕ ‿-

No comments:

Post a Comment